• Home

Privacy Verklaring

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. De manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan en deze veilig bewaren, is geheel volgens Europese en Nederlandse wetgeving.

Wie is beheerder van uw persoonsgegevens?

Tuinontwerpbureau Greta Bäcker

Torenstraat 5

9648 CR  Wildervank

Tel. 0598-394809

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken uw persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en ons in dat kader persoonsgegevens verstrekt. Uw persoonsgegevens worden tevens verwerkt zodat wij met u contact kunnen opnemen. Met uw persoonsgegevens wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid omgegaan.

Juridische grondslag voor de verwerking

De verwerking van uw persoonsgegevens vindt plaats in het kader van de overeenkomst die wij met u hebben gesloten inzake de dienstverlening aan u, dan wel indien de verwerking noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw toestemming aan derden verstrekt.

Contact en nieuwsbrief

Als u een contactformulier op de website invult of een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt, bewaard zo lang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording.

Gebruik van cookies

Wij maken geen gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig, klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Inzage, correctie, recht van verzet, recht op gegevensverwijdering

Na schriftelijk verzoek heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. U kunt ons tevens altijd laten weten dat u niet langer toestemming geeft om uw persoonsgegevens door ons te laten verwerken.

Opslag en verwijdering

Uw persoonsgegevens worden in een adequaat beschermde omgeving in Nederland opgeslagen. Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor onze dienstverlening aan u of zolang als bij wet verplicht is.

Klachten

Indien u van mening bent dat wij uw persoonsgegevens niet correct verwerken, kunt u contact met ons opnemen. U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kun u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tuinontwerpbureau

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Hopelijk kunnen we je inspireren met nieuwe ideeën en een goede indruk geven van onze werkzaamheden.

Adres

Tuinontwerpbureau Greta Bäcker
Torenstraat 5, 9648 CR Wildervank

0598-394809
info@tuinontwerpbureau.nl

Facebook